Χρυσόλιθος

Κόσμημα και Ωρολόι στην Κομοτηνή

Ο Χρυσόλιθος είναι ένα μοντέρνο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Κομοτηνής. Η οικογένεια Χατζηαντωνιάδη δραστηριοποιείται αρκετές δεκαετίες στον χώρο του κοσμήματος. Συγκεκριμένα ο Μηνάς Χατζηαντωνιάδης το 1970 ανοίγει το χρυσοχοείο στην οδό Συντάγματος Κρητών 27 όπου με την πάροδο του χρόνου γίνεται σημείο αναφοράς για την πόλη της Κομοτηνής κι όχι μόνο. Σε αυτό συνέβαλε η άριστη ποιότητα των προϊόντων, οι πρωτότυπες ιδέες αλλά κι η αμεσότητα του με τους πελάτες.

Νέα Αρχή

Από το 2007 η επιχείρηση περνά στην νέα γενιά της οικογένειας, στην κόρη του, Αργυρώ Χατζηαντωνιάδου. Με φρέσκιες ιδέες η απόφοιτος ιδιωτικής σχολής αργυροχρυσοχοΐας, συνεχίζει το όραμα του πατέρα της για ένα κοσμηματοπωλείο που πρωταρχικό σκοπό έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Ανακαινίζει το χρυσοχοείο και στις 15 Δεκεμβρίου του 2008 ο Χρυσόλιθος ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της Κομοτηνής. Ένα μοντέρνο κοσμηματοπωλείο με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο που συνδυάζεται άψογα με το ατσάλι την πέτρα και το γυαλί, με έντονα χρώματα, με προσιτό και πολύ φιλικό περιβάλλον.

Εμείς για εσάς

Στο Χρυσόλιθο θεωρούμε το κόσμημα κάτι πολύ προσωπικό και μοναδικό όπως και τους πελάτες μας. Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα αλλά και κλασικά κοσμήματα που θα σφραγίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας αλλά θα κοσμούν και την καθημερινότητα σας αναδεικνύοντας το γούστο και την προσωπικότητα σας . Η επιλογή των κοσμημάτων μας γίνεται με γνώμονα την ποιότητα των μετάλλων τις όμορφες και καθαρές εργασίες τους και φυσικά την καλύτερη προσιτή τιμή . Για όλα αυτά επιλέγουμε συνεργαζόμαστε με εγκύρους εισαγωγείς Ιταλικών κοσμημάτων και με γνωστούς Ελληνικούς οίκους .

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή, σημαντική και ξεχωριστή. Άλλωστε η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ χρυσοχόου και πελάτη είναι μια ιδιόμορφη σχέση εμπιστοσύνης με ισχυρούς δεσμούς!